Penafian

Ketepatan info | Semua info, panduan dan pendapat pada laman ini hanya mungkin benar dan tepat ketika ia disiarkan. Justeru, pembaca patut semak di laman pautan atau mana-mana sumber lain untuk mengetahui info terkini.

Liabiliti penerbit | Penggunaan apa juga info, panduan dan pendapat yang disiarkan di laman ini adalah tanggungjawab sepenuhnya setiap pembaca. KKWP.my dan sekutu serta semua individu yang namanya disiarkan di laman ini tidak bertanggungjawab serta tidak boleh dan tidak patut dipertanggungjawabkan atas apa juga kerugian, kegagalan atau kerosakan akibat penggunaan info, panduan serta pendapat yang disiarkan di laman web ini.

Promo freelance | Apa juga info mengenai servis oleh freelancer sama ada individu atau syarikat, jika disiarkan di laman ini secara percuma atau berbayar, adalah bertujuan membantu mempromo servis berkenaan. Justeru, penerbit KKWP.my dan sekutu tidak bertanggungjawab serta tidak boleh dipertanggungjawabkan atas apa juga kerugian, kegagalan atau kerosakan dialami freelance atas penyiaran info berkenaan.

Pautan Affiliate | Laman web ini mengandungi pautan affiliate dan kami mungkin menerima bayaran daripadanya. Bagaimanapun, ini tidak menjadikan kami bias dalam penulisan reviu, sebaliknya kami sentiasa sejujur mungkin memberi panduan untuk pembaca membuat pilihan dan keputusan belian.

Pelanggaran Hakcipta | Semua idea, konsep dan kandungan di laman ini adalah hakcipta penerbit KKWP.my. Sebarang bentuk pelanggaran hakcipta dan plagiarisme akan berdepan tindakan undang-undang oleh penerbit.

kkwp, ini.my, tulis, artikel, konten